Kostbare fouten die kopers vaak maken bij inkopen van stukadoorswerkzaamheden

Niet opvolgen van referenties

We hebben allemaal geleerd om referenties op te vragen, maar vaak slagen mensen er niet in om deze referenties ook daadwerkelijk te controleren! Veel mensen krijgen een lijst van referenties, maar bellen niet. Ga er niet uit dat het wel goed zal zijn. Kijk vooruit en ga alle referenties die u gekregen heeft na. Een achtenswaardig opdrachtnemer zal u de kans geven om met voormalige klanten werkzaamheden te bespreken en zal blij zijn om te kunnen pronken met zijn eerdere werkzaamheden.

De werkzaamheden van de opdrachtnemer niet controleren

Vraag of u voltooide projecten kan zien zowel als projecten die nog voltooid moeten worden. Voor lopende projecten, neem een kijkje rond. Is het bouwterrein netjes en schoon? Lijken de dingen georganiseerd? Zijn de woningeigenaren blij of teleurgesteld?

Ook zult u zeker willen zijn hoe uw opdrachtnemer er bij de bank en zijn leveranciers er voor staat. U wilt er zeker van zijn dat de opdrachtnemer een stabiele financiële achtergrond heeft. Wees vooral voorzichtig met een opdrachtnemer die u geen lokale referenties van de leveranciers kan overhandigen. Hij zal ze dan waarschijnlijk geld schuldig zijn.

Een opdrachtnemer kiezen aan de hand van de prijs

We hebben het hier al over gehad, maar dit is een van de meest voorkomende fout, dus het heeft duidelijk herhaalde waarschuwingen nodig. Zeker wanneer de prijs een factor kan zijn in het kiezen van een opdrachtnemer, maar eigenlijk niet de belangrijkste beslissende factor dient te zijn. U zult veel beter af zijn bij het kiezen van een opdrachtnemer waar u zich comfortabel bij voelt en mee kan samen werken waar u tevreden over zult zijn EN binnen uw budget past. Een achtenwaardige opdrachtnemer zal geen domme fouten maken om geld te besparen.

Geloof me, het laatste wat u wilt nadat een opdrachtnemer de werkzaamheden binnen uw huis is begonnen, om dat zinkende gevoel dat u een grote fout begaan bent en u uw opdrachtnemer zo snel mogelijk weg wilt hebben. Slechte ervaringen gaan vaak samen gepaard met lage prijzen. Doe uw huiswerk. Laat u niet beïnvloeden door lage prijzen.

“Het is onverstandig om veel te betalen, maar het is erger om te weinig te betalen. Wanneer u te veel betaald, verliest u een beetje – dat is alles. Wanneer u te weinig betaald, verliest u soms alles, omdat het ding dat u gekocht heeft niet goed genoeg functioneert voor waar het gekocht is. De gemeenschappelijke wet van het zakelijke balans verbiedt het te weinig betalen en het krijgen van meer die vervolgens niet kan worden gedaan! Als je handelt met de laagste bieder, is het goed om iets toe te voegen voor het risico dat u loopt En als je dat doet, zul je genoeg hebben om te betalen voor iets beters.

Direct beginnen

Neem nu contact met ons op om direct een afspraak te kunnen maken. Ook voor meer informatie kunt u ons bereiken. Op de website vindt u een contactformulier dat u kunt invullen, maar bellen is ook mogelijk naar 010 422 2733. Mailen kan ook altijd via contactformulier.

Overweegt u een verbouwing of stukadoorswerkzaamheden?

Download gratis de gids die u veilig door elke verbouwing loodst!

Download GRATIS

"Bouw-budget-plan" om Bouw-Verbouwingskosten te bijhouden.

Verbouwingstips