21 vragen die u zichzelf moet stellen om een goede stucadoor uit te kiezen

Elk achtenwaardige opdrachtnemer zal antwoord moeten kunnen geven op de volgende onderstaande vragen. U doet er verstandig aan om de opdrachtnemer die de vragen niet kan beantwoorden te vermijden.

1. Bent u in het bezit van een licentie op een staat en Nederlandse Ondernemersvereniging niveau?

2. Bent u in staat om alle wijzigingen van de opdracht schriftelijk vast te leggen om misverstanden te voorkomen?

3. Bent u in het bezit van een algemene aansprakelijkheid verzekering?

4. Bent u in het bezit van een werknemer verzekering?

5. Kunt u mij bij de oplevering een schriftelijke verklaring van pandrecht overhandigen

6. Bent u lid van Bouwgarant of Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven (NOA)? Voldoet u aan de hun algemene voorwaarden?

7. Heeft u een veiligheidscertificaat?

8. Bent u lid van een brancheorganisatie?

9. Zult u alle benodigde vergunningen aanvragen?

10. Bied de opdrachtnemer een schriftelijke garantie voor alle vakmanschap?

11. Wie zal de leiding hebben over de werkzaamheden? Zal ik deze persoon persoonlijk ontmoeten?

12. Bent u al een partij in een renovatie geschillen vereniging?

13. Kunt u mij referenties overhandigen?

14. Hoeveel procent van uw werk is herhaald naar aanleiding van verwijzingen?

15. Hoeveel soortgelijke projecten aan die van mij heeft u in het afgelopen twee jaar voltooid?

16. Hoe plant u om stof tijdens de werkzaamheden tegen te gaan en de rest van mijn woning te beschermen tegen overige werkzaamheden? ( Goede opdrachtnemers zetten een stof barrière op en gebruiken doeken en andere materialen om uw woning te beschermen.)

17. Hoe zijn de opruimwerkzaamheden dagelijks ingepland?

18. Is het mogelijk dat de opdrachtnemer een mogelijkheid bied, zodat dagelijks na werktijden je vragen of opmerkingen kunt stellen aan de vakmannen.

19. Kunt u mij een schriftelijke contract overhandigen waarin alle werkzaamheden in details verwerkt is, een garandeerde prijsopgave, een betaalschema en de opleverdatum in staat beschreven?

20. Zal er een professionele architect een schets maken van de werkzaamheden? (voor projecten die deze service vereisen.)

21. Kan de opdrachtnemer u schetsen en perspectieven overhandigen zodat u vroeg tijdens het project een duidelijk beeld heeft van het geplande project? (Nogmaals, voor projecten die deze service vereisen.)

Ervaar onze diensten

Uw woning renoveren kan een spannende inspanning zijn zolang u maar een goede team inhuurt met professionele werknemers. Hopelijk, heb ik met u enkele waardevolle inzicht gedeeld die u kunt gebruiken bij het kiezen van een geschikte team om uw woningen te renoveren.
Aangezien deze gids verspreid is over het gehele land, heb ik geen idee waar u zich bevindt. Maar indien u zich begeeft in de omgeving van Rotterdam en u het prettig vind om mij persoonlijk te spreken, twijfel dan niet om contact met mij op te nemen. Ik vind het fijn om met mensen hun renovatieplannen te bespreken.
Wij hebben al zoveel jaren uitgebreide ervaringen in creatieve designs en hoge kwaliteit renovatie diensten, zoals:
 Complete stukadoorswerk diensten
 Toevoegingen en belangrijke renovaties
 Complete keuken en badkamer renovaties
 Kelder en zolder ruimtes
C complete verbouwingsdiensten
Wij stellen het op prijs om u te kunnen informeren over vele andere diensten zoals verwarming, sanitair, schilderwerk, elektriciteit etc… Wij kennen de juiste mensen en willen u graag in de goede richting sturen.

Al jaren vertrouwen woning eigenaren hun woning aan mij en mijn team; veel van deze woning eigenaren zijn mensen die ons keer op keer weer inhuren.

Als een professionele stukadoors- en onderhouds opdrachtnemer, werken wij met u op een manier waardoor uw ideeën en die van ons het beste op uw woning en budget aansluit. Grote of kleine renovaties, wij kunnen zorgen dragen voor uw project vanaf het concept tot aan de voltooiing.

Indien u wenst om de mogelijkheden te bespreken voor de renovatie van uw woning door een professionele opdrachtnemer, neemt u dan vandaag nog contact met mij op, op telefoonnummer 010 4222733.

Ik wil uw wensen graag aanhoren om te kijken of ik u ergens mee kan helpen. Als wij beide aanvoelen dat u kunt profiteren van onze diensten, kunnen wij vrijblijvend en zonder verdere kosten een bezoek aan uw woning brengen om uw ideeën met elkaar te bespreken, indien nodig uw vragen te beantwoorden.

Een simpel telefoontje en u bent op weg naar een aangename samenwerking met een professionele opdrachtnemer die gekwalificeerde werkzaamheden verricht.
Indien u buiten de omgeving van Rotterdam woont of u kiest er voor om niet te bellen, dan wil ik u wel heel veel succes wensen bij uw renovatieplannen.

Wij helpen u graag

Neem direct contact met ons op om een afspraak te maken. U vindt een contactformulier op de website, maar u kunt ook meteen mailen contactformulier. Bellen kan ook met 010 422 273.

Overweegt u een verbouwing of stukadoorswerkzaamheden?

Download gratis de gids die u veilig door elke verbouwing loodst!

Download GRATIS

"Bouw-budget-plan" om Bouw-Verbouwingskosten te bijhouden.

Verbouwingstips