Over ons - Vakwerk, daar staan wij voor

Professioneel en betrouwbaar

Stukadoorsbosch & Onderhoud is 100% betrokken bij het gehele project. Van het ontwerp tot aan de oplevering. Wanneer u kiest voor Stukadoorsbosch & Onderhoud krijgt u de vertrouwen dat uw project vlekkeloos verloopt. Professionaliteit, daar staan wij voor. We werken uitsluitend met betrouwbare en deskundige vakmensen, de beste in hun vakgebied.

Respectvol en ervaren

Onze medewerkers behandelen u, uw woning en uw bezittingen met respect. Wij gaan er mee om alsof het onze eigen woning betreft. We doen er alles aan om uw project zo plezierig mogelijk te laten verlopen. Evenals het werken met zo min mogelijk overlast voor u. Wij realiseren een optimaal wooncomfort door onze jarenlange ervaring. Daarin zit onze meerwaarde.

Full service en goede planning

Stukadoorsbosch & Onderhoud neemt alle zorgen uit handen. Wij zijn een full service bedrijf dat al uw verbouwingswerkzaamheden professioneel uitvoert. Van eenvoudige, kleine klussen tot aan grote ontwerp- en renovatieprojecten. Ons deskundig ontwerpteam helpt u met raad en daad. Een goede planning is daarbij onmisbaar, óók dat kunt u met een gerust hart aan ons overlaten.

Alles zwart op wit

Voorafgaand het project bieden wij een schriftelijk projectvoorstel aan waarin de werkzaamheden tot in detail omschreven staat. Zo komt u achteraf nooit voor verassingen te staan. Daarnaast ontvangt u van ons vijf jaar garantie op onze diensten, dit staat óók zwart op wit. Mocht er binnen vijf jaar onverhoopt een gebrek worden geconstateerd dat ons te verwijten valt dan herstellen wij dat zo spoedig mogelijk, zonder bijkomende kosten.

Gratis inspecties

Wij komen elk jaar bij u langs om kosteloos de door ons verrichte werkzaamheden te inspecteren. Dit doen we de eerste vijf opeenvolgende jaren. Wij willen dat onze opdrachtgevers 100% tevreden zijn over onze dienstverlening. Bent u niet helemaal tevreden? Meld het ons dan meteen. Wij zoeken naar een oplossing waardoor u 100% tevreden blijft over Stukadoorsbosch & Onderhoud.

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan
Neem vandaag nog contact met ons op om een gratis adviesgesprek aan te vragen. Wij komen langs om de te verrichten werkzaamheden door te nemen en u van een deskundig advies te voorzien.

Overweegt u een verbouwing of stukadoorswerkzaamheden?

Download gratis de gids die u veilig door elke verbouwing loodst!

Download GRATIS

"Bouw-budget-plan" om Bouw-Verbouwingskosten te bijhouden.

Verbouwingstips