Stukadoor & Afbouw in Rotterdam

Als een van het meest ingehuurde stukadoors- en onderhoudsbedrijf in Rotterdam en omgeving, full-service, woning afbouwbedrijf, zorgen wij ervoor dat al uw afbouw werkzaamheden professioneel behandeld wordt van concept tot voltooiing

Het afwerken van uw woning kan een spannende onderneming zijn, zolang u maar de juiste team van professionals inhuurt voor de werkzaamheden. Bij Bosch Onderhoud weten we dat uitstekend vakmanschap alleen niet genoeg is om consequent klanten tevreden te houden en succesvol woning af te bouwen. Alleen door een combinatie van getalenteerde vakmanschap en hoogwaardige materialen met een georganiseerde uitvoering van een goede verbouwingsplan en het bewezen proces in de afgewerkte woning kan het stukadoors- en onderhoudsbedrijf verwachten dat de klant tevreden zal zijn. U kunt op Bosch Onderhoud rekenen op deskundig advies en uitstekende volgende diensten en nog veel meer.

Heeft u plannen om te gaan verbouwen of uw ruimte in te delen?

Dan heeft Bosch Onderhoud het antwoord op al uw vragen. Wij helpen/adviseren u graag met bijvoorbeeld: stukadoorswerk, schilderwerk of ander onderhoudswerk in Rotterdam en omgeving.

Bosch Onderhoud werkt altijd in uw voordeel want wij geven u de keus om uw eigen voordeel te kiezen. Wij gebruiken alleen kwaliteitsmaterialen. Bovendien zijn onze service en snelheid onovertroffen. En voor de prijs moet u het zeker niet laten! Wij werken met professionele vaklui en u krijgt bij ons dan ook de garantie dat u jarenlang plezier zult hebben van het resultaat.

U kunt onze stucadoors/vaklui inzetten voor o.a.: het afmaken van wanden na verbouwing, het behangklaar maken van uw wanden, gladpleisteren, afwerken gipsplaat, aanbrengen van spachtelputz en granol, het verzorgen van uw schilderwerk, verbouwing en onderhoud van het overige stucwerk: plafondafwerking, sierpleisters, sauswerk.

Vraag snel een offerte aan en zie zelf hoeveel geld u kunt besparen

Wij helpen u graag dus aarzel niet om contact met ons op te nemen. Bel ons naar het nummer 010 422 2733 of zie voor meer informatie onze service specificatie. Het contactformulier op de website gebruiken is ook mogelijk.

Overweegt u een verbouwing of stukadoorswerkzaamheden?

Download gratis de gids die u veilig door elke verbouwing loodst!

Download GRATIS

"Bouw-budget-plan" om Bouw-Verbouwingskosten te bijhouden.

Verbouwingstips