Een van de meest ingehuurde stukadoorsbedrijven in Rotterdam en omgeving

Van het herenhuis tot de showrooms

Bosch Onderhoud is een full-service onderhoudsbedrijf voor consumenten, VVE en vastgoedbedrijven. Wij staan garant voor al uw professionele renovatie- en afbouw werkzaamheden, van concept en begroting tot de perfecte voltooiing.

5 jaar garantie: kies voor ervaren vakmensen en zekerheid

Maak van het afwerken van uw woning geen spannende onderneming. Alles wat wij doen is 5 jaar lang voor 100% gegarandeerd gedekt. Mocht u ergens toch niet helemaal tevreden over zijn, dan zullen wij het zo snel mogelijk voor u in orde maken - volledig GRATIS! Wij werken namelijk volgens het speciale GEEN ZORGEN beleid. Dit betekent dat wij er altijd voor zorgen dat iedere klant 100% tevreden is over het project. Door een combinatie van getalenteerde vakmanschap en de juiste toepassingen van hoogwaardige materialen slagen wij al jaren in optimale klanttevredenheid.

Voorkom teleurstellingen, lees onze tips die u veel geld en ellende kunnen besparen.

Wij verbeteren uw woonconfort en verhogen de waarde van uw woning

Wij zijn er om uw wooncomfort te verbeteren en een vermeerdering van de waarde van uw woning te realiseren. U kunt bij ons rekenen op deskundig advies en uitstekende diensten en service. Voor meer informatie: klik in de rechterkolom op OFFERTE AANVRAGEN voor de genoemde bijbehorende werkzaamheden.

Regeer vandaag nog om uw project te bespreken met een professionele vakman of plan een GRATIS aan huis overleg over uw verbouwing te beoordeling. We beantwoorden al uw vragen binnen 24 uur. We kijken ernaar uit van u te horen!

Direct beginnen

Aarzel niet om contact met ons op te nemen om te bespreken hoe wij u kunnen helpen. U bereikt ons door te bellen met 010 422 2733, een mail te sturen of door het contactformulier in te vullen.

Overweegt u een verbouwing of stukadoorswerkzaamheden?

Download gratis de gids die u veilig door elke verbouwing loodst!

Download GRATIS

"Bouw-budget-plan" om Bouw-Verbouwingskosten te bijhouden.

Verbouwingstips