Er zijn meer kosten verbonden aan een stukadoorsproject dan alleen arbeid en materialen

Veel mensen denken vaak dat wanneer de kosten niet in verhouding lijkt te zijn met de werkelijke nodige materialen en arbeid die nodig is om het werk te voltooien, dat het verschil te merken is, in de zakken van de opdrachtnemer.

Geloof het of niet, het feit dat een verbouwing heel erg duur kan zijn, betekent niet een winstgevende bedrijf. Vooral wanneer u opmerkt hoeveel risico een opdrachtnemer elke keer moet nemen wanneer hij een nieuw project aangaat en hoeveel inspanning het vraagt om een project goed gaande te houden.

Naast de eigenlijke arbeid en materialen, zijn er nog vele andere dure kosten die elke succesvolle opdrachtnemer in zijn prijs inbegrepen moet hebben om zelf te kunnen overleven.

Zonder een basisbegrip van deze, kunt u een van de meest actuele professionele opdrachtnemer diskwalificeren, omdat u simpelweg ten onrechte gelooft dat de prijs veel te hoog is.

Het volgende is een lijst van de belangrijkste elementen die deel uitmaken van “boven het hoofd houden” in elk succesvolle verbouwingsbedrijf. Als een of meer van deze ‘essentiële elementen’ mist, daalt de mogelijkheid voor het bedrijf om u project te beheren en een goede gekwalificeerde service aan te bieden aanzienlijk.

Telefoon, mobiele telefoons
- Kantoorhuur
- Kantoorbenodigdheden
- Briefpapier en drukkosten
- Website, hosting en internet
- Werknemer compensatie en aansprakelijkheidsverzekering
- Zorgverzekering
- Betaalde vakantiedagen, vakanties
- Personeelsvergaderingen
- Loonkosten
- Kantoor administratie en management
- Tijd voor vrijetijd
- Materiaal prijsstijgingen die niet factureer baar zijn zodra het werk is begonnen.

Schatten van fouten
- Reparaties onder garantie
- Gereedschappen en apparatuur
- Vrachtwagens, reparaties & onderhoud, brandstof
- Permanente educatie, training en branche-evenementen
- Computers en software
- Zakelijke leningen en rentes
- Accountant vergoedingen
- Belastingen
- Productie toezicht en beheer
- Reclame, marketing- en verkoopkosten

Dit zijn enkele items waar een professionele opdrachtnemer rekening mee moet houden. Als u bedenkt dat al deze items betaald moet worden van het geld dat overblijft na het betalen van materialen en arbeid, is het moeilijk te geloven dat verbouwen niet veel meer kost!

Dit alles leidt tot een aanzienlijk geldbedrag. Om zijn eigen kosten te dekken, moet een opdrachtnemer tussen 40% - 60% (of zelfs meer, afhankelijk van meerdere factoren) aan de werkelijke kosten van de materialen en arbeid toevoegen om uw project te kunnen voltooien. Nogmaals, dit is alleen om de dure kosten te kunnen dekken. Het omvat niet de winst. De meeste professionele opdrachtnemers proberen een winstmarge van 5% Ã 10% te handhaven wanneer alles is gezegd en gedaan. Zonder winst zal een opdrachtnemer hoogstwaarschijnlijk failliet gaan.

De volgende keer dat u een prijsopgave krijgt van een opdrachtnemer dat veel te hoog lijkt, gaat u dan niet er meteen vanuit dat hij zijn zakken probeert te vullen. Het kan ook zijn dat hij gewoonweg de dingen betaald die hem in staat stellen om te overleven en te zorgen voor een goede, betrouwbare service aan u en een goede werkomgeving voor zijn werknemers.

Pas op voor de opdrachtnemer die u verteld dat hij zijn prijzen laag houdt, omdat hij zijn overlevingskans laag houdt. De kans is groot dat daar problemen uit zal ontstaan.

Voordelig en snel

Stukadoorsbosch werkt voor juist prijzen en zorgt dat de opdracht waar u ons voor aanneemt zo snel mogelijk afgerond wordt. Hierbij brengen wij natuurlijk de kwaliteit van het werk niet in het geding. Een stukadoor van Stukadoorsbosch werkt altijd met hoogwaardig materiaal aan uw woning of bedrijfspand in Capelle aan den IJssel.

Direct beginnen

Neem nu contact met ons op om direct een afspraak te kunnen maken. Ook voor meer informatie kunt u ons bereiken. Op de website vindt u een contactformulier dat u kunt invullen, maar bellen is ook mogelijk naar 010 422 2733. Mailen kan ook altijd via contactformulier.

Overweegt u een verbouwing of stukadoorswerkzaamheden?

Download gratis de gids die u veilig door elke verbouwing loodst!

Download GRATIS

"Bouw-budget-plan" om Bouw-Verbouwingskosten te bijhouden.

Verbouwingstips