Alle verbouwings aannemers /stukadoorsbedrijven zijn niet gelijk

1. Professionalisme

Wij zijn 100% toegewijd en betrokken bij het invullen van uw project met professionaliteit, eerlijkheid en integriteit. Dit is duidelijke in alles wat we doen vanaf de eerste stadia van ontwerp en specificaties helemaal tot aan de eindafwerking en oplevering van het project. Onze belofte: "Uw project zal goed verlopen, precies zoals u het wilt. Geen uitzonderingen!".

2. Betrouwbaarheid

U hoeft zich geen zorgen te maken over 'het verbergen van goede zilver.' Vraagt u eens rond en u zult snel ontdekken dat we een aantal van de beste mensen in dienst hebben. U zult onze medewerkers als een van de meest beleefde, hoffelijke, schoon, netjes, goed, geïnformeerde en vriendelijke mensen ervaren.

3. Respect voor u, uw huis en vastgoed

We zijn ons bewust dat uw huis uw heiligdom is. Al onze medewerkers behandelen uw huis met veel zorg en respect. We zullen al het mogelijke doen om de ongemakken die de meeste verbouwings projecten met zich meebrengt te minimaliseren.

4. Ervaring

Met bijna 20 jaar ervaring, kunnen wij aan de hand van het bouwjaar van de woning, architectuur, stijl, omwonenden, marktwaarde, wederverkoop zorgen en nieuwe trends te designen om u voorzien van de absoluut het beste.

5. Volledige service.

U zult genieten van de rust die u heeft door het gemak door een bedrijf te hebben die al uw verbouwingswerkzaamheden realiseert. Wij zijn gespecialiseerd in alle gebieden van verbouwen, van basis-klusjesman banen naar grote ontwerp en renoverings werkzaamheden, waaronder het vervangen van deuren, ramen, keuken, badkamer en alles daar tussenin.

6. Ontwerp/bouw

Indien uw project het vereist, bieden wij een geïntegreerd ontwerp proces aan. Wij ontwerpen uw project met behulp van professionele ontwerpers. Niet een professionele verkoper die alleen weet hoe een geautomatiseerde ontwer-programma werkt. Een echte professionele residentiële ontwerp team dat de specifieke behoeften van een opdrachtgever begrijpt. Wij zullen er samen voor zorgen dat er aan het project gewerkt wordt zoals u het voor ogen had.

7. De P’s

Een goede planning vooraf voorkomt slechte prestaties. In tegenstelling tot veel aannemer maken we niet van te voren een design. Een zorgvuldige planning vooraf helpt u om er voor te zorgen dat zodra uw project van start is gegaan, het sneller en zonder vertragingen gaat en dat u niet voor verassingen komt te staan. We doen al het mogelijke om uw werk op tijd af te hebben in binnen uw budget, zonder dat de kwaliteit ten onder gaat.

8. Alles schriftelijk

U ontvangt een schriftelijk voorstel voor uw project. Alles wat we doen is beschreven tot in de kleinste details, zonder verassingen! U zult altijd weten wat we doen en hoe u er financieel voor staat.

9.Garantie

U hoeft zich geen zorgen te maken over wat wij doen en mocht u ergens niet tevreden over zijn. Alles wat wij doen is voor 100% gegarandeerd gedekt. U krijgt schriftelijk bevestigd 5 jaar garantie. Als er vakmanschap gebreken geconstateerd wordt, dan komen wij zo spoedig mogelijk de gebreken herstellen. –GRATIS!

10. Gratis jaarlijkse inspecties

Wij komen elk jaar terug, voor maximaal 5 opeenvolgende jaren nadat wij werkzaamheden in uw woning verricht hebben, zonder extra kosten.

11. 100% tevredenheid gegarandeerd

Onze “Geen zorgen” beleid betekent dat u nooit meer zorgen hoeft te maken over het werk dat we verrichten. Wij zorgen ervoor dat elke klant 100% tevreden is over het project. Simpel gezegd: “Als u niet helemaal tevreden bent over uw project, laat het ons dan zo snel mogelijk weten en wij maken het u naar wens –
Gegarandeerd!”

Neem vandaag nog contact met ons op om uw project te bespreken met een professional of om gratis een bezoek aan uw woning in te plannen. Wij reageren binnen uur. We kijken er naar uit om wat van u te horen!

Overweegt u een verbouwing of stukadoorswerkzaamheden?

Download gratis de gids die u veilig door elke verbouwing loodst!

Download GRATIS

"Bouw-budget-plan" om Bouw-Verbouwingskosten te bijhouden.

Verbouwingstips