11 vragen die u kunt stellen aan een referent van een stukadoorsbedrijf

Een respectabele opdrachtnemer moet in staat zijn om een aantal referenties van voormalige klanten op te geven. U doet er verstandig aan om een opdrachtnemer direct af te wijzen als hij niet in staat is om dit te tonen. Referenties kunnen je helpen bepalen of een stukadoor geschikt is voor de werkzaamheden. Hieronder treft u een overzicht van voorbeeld vragen die u eventueel zou kunnen stellen aan een referent van uw opdrachtnemer.

1. Wat voor soort project(en) heeft de opdrachtnemer voor u uitgevoerd?

2. Heeft de opdrachtnemer de werkzaamheden met kwaliteit en efficiëntie verricht?

3. Waarom heeft u voor deze opdrachtnemer gekozen?

4. Wat kunt u zeggen over de vakmannen die de werkzaamheden hebben uitgevoerd? Handelden zij respectvol en hygiënisch? Hadden zij genoeg kennis over hetgeen waar zij mee bezig waren?

5. Had de opdrachtnemer antwoorden op uw vragen en opmerkingen? Kon u hem snel bereiken?

6. Heeft de opdrachtnemer een verzorgde website die actueel is?

7. Kwam de opdrachtnemer zijn afspraken na?

8. Kwamen er onverwachte, extra kosten bij kijken? Zo ja, hoe heeft de opdrachtnemer gehandeld zodat u alsnog tevreden bleef?

9. Welke cijfer geeft u de ervaring met uw opdrachtnemer?

10. Zou u hem voor toekomstige werkzaamheden nogmaals inhuren?

11. Zou ik langs mogen komen om de werkzaamheden met eigen ogen te kunnen zien?

Ervaar onze stukadoorswerk

De verbouwing van een woning is een spannende tijd en kost veel inspanning. Het is belangrijk dat u een goed team inhuurt met professionele werknemers.
Stukadoorsbosch Bosch & Onderhoud hoopt dat de gedeelde informatie waardevol genoeg is om te kunnen gebruiken bij het kiezen van een geschikte team om uw woning te renoveren.

Aangezien deze gids over het hele land verspreid is, weet ik niet in welke omgeving u zich bevindt. Indien u gevestigd bent in de omgeving van Rotterdam kunt u bij interesse contact opnemen. Stukadoorsbosch & Onderhoud vindt het fijn om renovatieplannen persoonlijk te bespreken met de klant. Wij hebben jarenlange ervaring in creatieve designs en hoge kwaliteit renovatie diensten, zoals:

- Complete stukadoors diensten
- Toevoegingen en belangrijke renovaties
- Complete stucwerk renovaties in keukens en badkamers
- Stukadoorswerkzaamheden in kelders en zolderruimtes

Als een professionele stukadoors- en onderhoud opdrachtnemer sluiten wij uw ideeën, gecombineerd met onze inbreng, zo goed mogelijk aan op uw woning en budget. Vanaf het concept tot aan de voltooiing werken wij met zorg aan uw project. Al jaren vertrouwen woningeigenaren hun woning aan ons team toe die is ons regelmatig opnieuw inhuren.

Wij informeren u graag over de vele andere diensten zoals verwarming, sanitair, schilderswerk, elektriciteit en meer. Wij hebben een groot netwerk waarmee wij u de goede richting in willen sturen.

Interesse?

Heeft u interesse in ons werk gekregen? Neem dan vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken voor de renovatie van uw woning. U kunt bellen op 010 422 2733 of het contactformulier invullen op de website.

Bij interesse hoor ik graag uw wensen om te kijken of ik u ergens mee kan helpen. Als wij beide aanvoelen dat u kunt profiteren van de diensten van Stukadoorsbosch & Bosch dan kunnen wij vrijblijvend, zonder verdere kosten een bezoek aan uw woning brengen om uw ideeën te bespreken en indien nodig vragen te beantwoorden.

Indien u buiten de omgeving van Rotterdam woont of als u geen interesse heeft in ons stukadoorsbedrijf, dan wil ik u alsnog veel succes wensen bij het renoveren van uw woning of pand.

Beste kwaliteit stucwerk

Het stucwerk dat door onze stukadoor wordt uitgevoerd voor uw woning of bedrijfspand in Krimpen aan den IJssel is van hoge kwaliteit. De werkzaamheden waar wij voor ingeschakeld kunnen worden, worden altijd met de juiste professionaliteit benaderd. Bekijk onze website voor een compleet overzicht van onze diensten.

Wij helpen u zo snel mogelijk

Op de website kunt u het contactformulier invullen of een directe e-mail sturen. Bellen is ook mogelijk via 010 422 2733.

Overweegt u een verbouwing of stukadoorswerkzaamheden?

Download gratis de gids die u veilig door elke verbouwing loodst!

Download GRATIS

"Bouw-budget-plan" om Bouw-Verbouwingskosten te bijhouden.

Verbouwingstips