Onderhoud - Onderhoudswerkzaamheden door een professionele stukadoor

Elke woning of bedrijfspand heeft onderhoud nodig. Behalve dat het fijn is om in een goed onderhouden ruimte te wonen of leven, zorgt goed onderhoud er ook voor dat de waarde van het pand zo gunstig mogelijk blijft. Stukadoorsbosch & Onderhoud gelooft sterk in het goed onderhouden van een pand of woning. Helaas komen veel vastgoedeigenaren hier niet aan toe en besteden dit liever uit aan een professional. Gelukkig houdt Stukadoorsbosch & Onderhoud zich óók bezig met onderhoud en renovatie werkzaamheden, van licht timmerwerk tot aan complete verbouwingen en restauraties. Daarbij houden wij ons slogan in het gareel: “realiseert wooncomfort en meerwaarde ”.

Wilt u meer weten over onze diensten en wenst u een persoonlijk gesprek met een van onze deskundigen? Bel 010 422 2733 of mail naar info@stukadoorsbosch.nl. Wij geven u graag een vrijblijvend advies op maat.

Download gratis de gids die u veilig door elke verbouwing loodst!
Om u als klant optimaal van dienst te zijn hebben wij speciaal voor u een handige consumentengids samengesteld. De gids bestaat uit handige tips over onderhoud, renovaties en verbouwingen. Download hier de gratis gids die u veilig door elke verbouwing loodst!

Overweegt u een verbouwing of stukadoorswerkzaamheden?

Download gratis de gids die u veilig door elke verbouwing loodst!

Download GRATIS

"Bouw-budget-plan" om Bouw-Verbouwingskosten te bijhouden.

Verbouwingstips