Reviews

Mond tot mond reclame is heel erg belangrijk. Ik heb vrienden, collega's, buren, etc ... over Bosch stukadoors-& onderhoudsbedrijf 's uitstekende werk verteld en zal dat blijven doen.

Top kwaliteit afgeleverd werk!!!

Wij hebben dit bedrijf gehuurd om ons appartement te renoveren. Het resultaat is geweldig! Mijn man en ik zijn er heel blij mee en kijken er met een glimlach naar. Professionele werknemers en het werk is nauwkeurig gedaan. Zeker aan een ieder aan te raden.

Ten eerste onwijs bedankt team van Stukadoorsbosch en nog gedag van Rilana. Super mooi werk afgeleverd,onze mond staat nog steeds op open gapend van verbazing. vreselijk schreef huis en Stukadoorsbosch heeft met zijn geweldige kennis een paleisje van gemaakt. vakmannen om aan te raden,onze volgende klus is ook voor Stukadoorsbosch. bedankt bedankt bedankt Stukadoorsbosch en de team !!!!!! Ron,Cindy en Rilana. Den Haag 05-08 2013

Felice is een man met ouderwetse waarden. Hij is eerlijk, hardwerkend, innovatief, welbespraakt, beleefd, eerlijk en is trots op zijn werk.

Alle medewerkers zijn zeer leuk in de omgang. We vonden het vooral prettig dat Felice zich met ons project bezig hield. Hij is erg behulpzaam en wijst ons op dingen die we tijdens de planning over het hoofd hebben gezien.

Het is moeilijk onder woorden te brengen hoe zeer we te spreken zijn over de stukadoorswerk maar ook over de vakmensen die hieraan werkte. Na een tijdje leken ze wel onderdeel van onze familie!

Het werk is netjes en professioneel afgewerkt. Ik ben blij met het afgewerkte muren in mijn woning. De vakmannen waren altijd stipt op tijd en waren heel vriendelijk. Dit maakte de verbouwing ook wat plezieriger. Ik zal zeker in het vervolg weer Stukadoorsbosch- en onderhoudsbedrijf vragen om werk in mijn woning te verrichten.

Uitstekende service. Snel, efficiënt en vriendelijk. Ik beveel dit bedrijf aan.

Meerdere kamers en de hal sausklaar laten stuken voor een goede prijs en een uitstekend resultaat. Vriendelijke, meedenkende en hardwerkende stukadoor die graag de puntjes op de i zet. Als je een stukadoor zoekt in Rotterdam en omgeving, dan ben je hier aan het juiste adres en hoef je niet verder te zoeken.

Zeer goed werk afgeleverd. De werkplaats netjes achter gelaten wat wij zelf heel fijn vonden. De werknemers hebben een goed luisterend oor en denken ook hard op mee. Wij raden dit bedrijf zeker aan.

Ieder facet van uw bedrijf wordt gekenmerkt door klasse en professionaliteit. Uw personeel was snel, vriendelijk, getalenteerd en toegewijd met hun vak bezig.

Professionaliteit in iedere fase van het project - vanaf de eerste telefoongesprek, de offerte, tot aan de daadwerkelijke afwerking / renovatie.

Wanneer Stukadoorsbosch het werk doet, kunt u er zeker van zijn dat het goed wordt gedaan.

Een uitstekende prestatie! Veruit het beste was dat het werk op tijd werd gedaan, ik werd altijd weer binnen een redelijke tijd teruggebeld en alles wat we besproken werd zonder vertraging uitgevoerd.

De grondige manier van zakendoen is mij goed bevallen en ook de vakkennis die tijdens onze discussies tot uiting kwam - de positieve vernieuwing / op nieuwe ideeën komen.

Uitstekende en snelle service. Ik beveel deze bedrijf absoluut aan!

Zeer professionele, beleefde werknemers. Tot ons genoegen waren de werkzaamheden volgens onze specificaties en naar onze wens uitgevoerd - en op tijd.

Mooi en strak stucwerk afgeleverd in korte tijd. Felice denkt goed mee en is oplossings gericht. Hij is vriendelijk belt en app't altijd snel terug. Kortom een betrouwbaar en goed adres voor stucwerk.

Betrouwbaar, kwaliteit, scherp geprijsd. Kortom, zeer tevreden!

Bedankt mannen voor het knappe werk dat jullie hebben verricht in onze woning.

Hield heel veel rekening met mijn katten, maakte iedere dag alles goed schoon, hoge mate van vakmanschap.

Een van uw eerdere klanten die ons naar u had verwezen, zei dat we geluk zouden hebben als u ons project wilde aannemen. Na dat onze afwerking gereed is, kunnen wij u met hetzelfde enthousiasme bij anderen aanbevelen.

Wij hebben Bosch stucadoorsbedrijf ingehuurd voor het sturen van onze plafond. Het resultaat is geweldig. Iedereen die langskomt maakt er een foto van. Een echte aanrader. Fam Gonçalves.

Een welgemeende DANK U voor u en uw medewerkers voor uw geduldige begeleiding gedurende het hele project en voor uw professionele oog voor detail, het vakmanschap en de trots waarmee Stukadoorsbosch te werk gaat is overduidelijk en wordt zeer gewaardeerd.

Bedankt voor de goede service en jullie sympathie. Ik zal in het vervolg zeker aan jullie denken wanneer ik in mijn woning ga klussen.

Professionaliteit in iedere fase van het project - vanaf de eerste telefoongesprek, de offerte, tot aan de daadwerkelijke renovatie.

Pleisterwerk is heel professioneel gedaan. Bezoek dat bij ons thuis komt zijn er ook zeer lovend over, wat ons natuurlijk weer heel blij maakt. Zeker aan te raden!!!!!

Geweldige stukadoor werkt netjes is vriendelijk en levert strak werk af. Wij zijn uitermate tevreden.

We waren zo blij met het goede werk dat Stukadoorsbosch had geleverd. We hebben twee verschilende klussen laten doen: de woon en slaapkamers moesten saus klaar worden en er waren een aantal kleine reparaties en opknapbeurten in huis die gedaan moesten worden. Ze waren snel en beleefd en de afwerking was uitstekend.

Het was een genoegen om met u en uw personeel in zee te gaan. Uw streven naar het beste vakmanschap en de beste materialen zijn overduidelijk in het eindresultaat terug te zien.

Wij hebben dit bedrijf in dienst genomen om ons nieuw te bewonen appartement op te knappen. De werkzaamheden bestonden uit reparatiewerk (scheuren) van oud stucwerk en het sausen/schilderen van alle wanden en plafonds. We werden helemaal meegenomen in de werkzaamheden en goed bijgepraat of voorzien van advies. Wij zijn erg tevreden over het resultaat. De woning is weer helemaal glad en fris. Van de oude scheuren is niets meer te zien. De prijs was het waard, want kwaliteit kost nu eenmaal geld. Bedankt!

Zowel het nieuwe als het oude deel van ons huis is zeer vakkundig door Felice onder handen genomen. Dit vergde soms ook best wat creativiteit; een lelijke oude schouw is nu weer een blikvanger en het stucwerk boven een trapgat werd gedaan middels een ingewikkelde stellingconstructie. En, alles wordt ook nog eens netjes opgeruimt! Aan Felice is te merken dat hij zijn werk met plezier doet en dat schept een goede sfeer! Inmiddels heeft Felice al een aantal huizen van onze familieleden gestucadoord en we blijven hem aanbevelen.

We zijn erg blij met de kwaliteit van de afwerking, de eerlijkheid en betrouwbaarheid van Stukadoorsbosch. Hun uitstekende afwerking hebben wezenlijke waarde aan ons huis toegevoegd.

Meerdere keren is er bij ons stukadoorswerk verricht door Felice prive en op het bedrijf en we zijn zeer tevreden! De volgende klus is zeker weer voor hem.

Bosch stukadoors-& onderhoudsbedrijf heeft onze woonhuis gestukadoord , deels vorig jaar en deels dit jaar. Ze leveren prachtwerk af met veel aandacht voor detail. Ze halen altijd hun deadlines. Alle mensen van Bosch met wie we hebben samengewerkt waren leuke mensen, heel prettig in de omgang. En de mensen van Bosch stukadoors-& onderhoudsbedrijf lieten nooit een rotzooi achter maar ruimden alles iedere dag netjes op. Ik kijk ernaar uit om weer met Felice en zijn mensen te werken.

We zijn bijzonder blij met het stukadoors werk! Het ziet er echt enorm strak uit. Een hele klus, temeer omdat de muren behoorlijk krom waren! Stukadoorsbosch heeft er een schitterend geheel van gemaakt! Nogmaals bedankt!

Al het personeel was gewijd aan het uitvoeren en voltooien van de opdracht precies zoals de klant het wil.

Het was een plezier met Bosch stukadoors-& onderhoudsbedrijf zaken te doen. Alles werd op een zeer professionele manier uitgevoerd: de offerte, de stukwerkzaamheden en de facturering. Wij zullen u zeker bij onze vrienden aanbevelen. Bedankt voor een geweldige ervaring!

Vanaf het eerste gesprek tot aan de oplevering van de werkzaamheden zijn wij heel goed door het proces begeleid. Wij werden van te voren goed geïnformeerd en ook tijdens de werkzaamheden werden we constant op de hoogte gehouden over de werkzaamheden. Bij de oplevering is er door de werknemers ruime tijd genomen om het project op te leveren. Uitstekende service. Ik ben zeer tevreden. Top mannen!

Stucwerkzaamheden uitgevoerd op half vrijstaande woning. Gaf goede adviezen over de te verrichte werkzaamheden en het kiezen van kleuren, etc. Had veel vertrouwen in de aanpak en de vaklui zelf. Wat ik heel erg fijn vond is dat bij aanvang mijn cilinder in de deur vervangen werd door een cilinder van hun, waardoor ik mijn sleutel niet hoefde in te leveren. Na oplevering werd mijn eigen cilinder weer in de deur terug geplaatst. De werkzaamheden liep wel vertraging op, door omstandigheden. Verder ben ik hartstikke blij met de oplevering en zal er zeker van genieten.

Slaapkamer laten Stuken door Felice Martin van Bosch Onderhoud. Vakwerk in een woord,ik kan hem iedereen aanbevelen.

Felice was zeer pro-actief tijdens onze samenwerking, wist altijd precies hoe het er met het project voorstond en hield ons goed op de hoogte; een geweldige kerel!

Beste mensen, Felice is echt een top stukadoor en bovendien een hele fijne vent Na mijn huis in kralingen heeft hij nu een enorme klus in ons vakantiehuis gedaan. Echt ouderwets vakwerk! Zeer aan te bevelen! 30 december 2018, Rotterdam

We zijn erg blij met het werk dat het personeel van Bosch stukadoors-& onderhoudsbedrijf in ons huis heeft verricht. Alle betrokkenen waren uitstekende vakmensen, ze waren erg aardig en beleefd en ze gingen met respect om met onze ruimte en onze tijd. We zijn onder de indruk van de kwaliteit van hun werk en de bereidheid om met ons na te denken over stucwerkvragen - zowel m.b.t. hoe het project gepland was als m.b.t. vragen die zich tijdens de werkzaamheden voordeden.

Ik kan dit bedrijf niet sterk genoeg aanbevelen. Ze werken professioneel en werken netjes af.

Felice is een echte vakman! Hij heeft het plafond prachtig gerestaureerd. Hij heeft een goed netwerk voor restauratiewerkzaamheden. Hij levert mooi stukwerk. Hij werkt hard en secuur. Elke dag laat hij het weer schoon achter!

Wij zijn bijzonder tevreden over dit bedrijf. Rustige vakbekwame werknemers waar je goed zaken mee kunt doen. Meerwerk en late wijzigingen waren geen probleem en het resultaat is top!

Wij hebben dit bedrijf gehuurd om ons appartement te renoveren. Het resultaat is geweldig! Mijn man en ik zijn er heel blij mee en kijken er met een glimlach naar. Professionele werknemers en het werk is nauwkeurig gedaan. Zeker aan een ieder aan te raden.

Wij hebben twee slaapkamers laten stuccen, in de ene slaapkamer is ook pleisterwerk verricht. Heel professioneel afgewerkt. Wij zijn er zeer tevreden over.

Ze hebben in mijn appartement twee slaapkamers gestucd. Ze leveren zeer professioneel werk, werken netjes en zijn betrouwbaar.

Fantastische werk geleverd. Professionele en vriendelijk vakmensen en uiteindelijk waren wij verrast over de prijs in verhouding met de hoeveelheid werkzaamheden die verricht is. Bedankt

Goed werk geleverd en ik raad ze zeker aan. Dank je wel voor de goede service!

Hield heel veel rekening met mijn katten, maakte iedere dag alles goed schoon, hoge mate van vakmanschap.

Goed werk! Afwerking ziet er fantastisch uit. Zeer onder de indruk van het niveau en de service en wat ook belangrijk is, een goede prijs-kwaliteitverhouding. Ik aarzel niet om anderen aan te bevelen gebruik te maken van deze diensten. Ik zal in ieder geval zeker gebruik van make in de toekomst. Bedankt voor alles!

Ik heb bijna mijn hele huis laten stuken en ben erg tevreden over het resultaat. Ze werkten snel en netjes. De prijs was goed en ik kom zeker terug.

Goed werk geleverd en ik beveel ze zeker aan!

Werknemers zijn aangenaam gezeldschap - waren altijd professioneel. Ik denk er niet aan om met een ander bedrijf in zee te gaan.

Net als veel andere mensen hebben we vreselijke verhalen gehoord over renovatieprojecten waarbij alles is misgegaan, van budgetten en die ver overschreden werden tot deadlines niet gehaald werden en teleurstellende resultaten. Wij zijn met Stukadoorsbosch in zee gegaan, dus dat is niet ons verhaal.

Felice was zeer pro-actief tijdens onze samenwerking, wist altijd precies hoe het er met het project voorstond en hield ons goed op de hoogte; een geweldige kerel!

Zeer tevreden over de diensten die dit bedrijf aanbied. Een echte topper!

Wij hebben de muren van onze keuken gedaan en het ziet er echt prachtig uit. Mijn vrouw heeft nu zelfs meer plezier in het koken. Bedankt voor de mooie afwerking.

Erg goede ervaring met dit bedrijf. Bosch stukadoors denkt mee en komt zijn afspraken ook na. Zeker aan te raden.

Je hebt soms een beeld in je hoofd van hoe je de muren wilt hebben; strak en mooi afgewerkt. Wij hebben meerdere stukadoors klussen laten doen in onze woning en het resultaat was altijd 'net-niet'. Deze man, vriendelijk en kalm, voldeed aan al onze hoop en verwachtingen! Hij werkt zorgvuldig en hard maar niet gehaast met prachtige muren als resultaat. Zeer professioneel. Aan te raden! 19- aug- 2017. Rotterdam.

Uitstekende en snelle service. Ik beveel deze bedrijf absoluut aan!

Werknemers zijn aangenaam gezelschap - waren altijd professioneel. Ik denk er niet aan om met een ander bedrijf in zee te gaan.

Goed werk geleverd. Heel nauwkeurig afgewerkt. Werkzaamheden zijn verricht volgens afspraak. Het is het geld zeker waard.

Verbouwingstips