Het doel en de intentie van dingen die u moet weten voordat u een professionele stukadoor inhuurt

Volgens Consumentenorganisaties behoren klachten tegen Stukadoors- & Onderhoudsbedrijven over restauraties van een woning tot een van de meest voorkomende klachten.

Klachten kunnen variëren van hoge druk verkoop tactieken, verwarring over de contractvoorwaarden, slechte of onvolledige vakmanschap, overlading van de hoeveelheid werkzaamheden of de kwaliteit van het geleverde werk.

Gelukkig kan veel van deze dingen voorkomen worden met wat onderzoek vooraf. Onprofessionele en beruchte Stukadoors- & Onderhoudsbedrijven zijn makkelijk te herkennen. Een voorwaarde hiervoor is dit advies in acht te nemen en u niet laat verleiden door lage prijzen die u weerhoudt van het zien van waarschuwingssignalen.

Uit een studie van ongeveer 1000 woningeigenaren, wat uitgevoerd is in 2007 door Gekwalificeerde vakman magazine, bleek dat 50% van hen de vakman niet weer zouden inhuren om werkzaamheden binnen hun woning te verrichten. 48% zei dat ze de opdrachtnemer niet zouden doorverwijzen naar vrienden.

Uit eigen ervaring weet ik dat de meeste mensen dezelfde basis vragen in het achterhoofd hebben wanneer zij een verbouwingsproject overwegen…

1. "Hoeveel gaat het kosten?"

2. "Hoe lang gaat het duren"?

3. "Wanneer kan het werk beginnen?"

Er zijn altijd een paar uitzonderingen, maar voor het grootste deel zijn dit de drie meest populaire vragen.

Het verbaasd me altijd dat er zo weinig vragen wordt gesteld over de opdrachtnemer, de processen die hij of zij gebruikt om het project te voltooien, vragen over de werknemers, onderopdrachtnemers, materialen gebruikt, passende omvang van de werkzaamheden, enz.

Ik denk dat de reden voor dit gebrek aan vragen, te wijten is aan een of meer van de volgende redenen:

1. Mensen weten niet wat ze moeten vragen.

2. Mensen weten niet hoe of zijn bang om het te vragen.

3.Mensen nemen te veel voor lief, zijn in de veronderstelling dat de meeste opdrachtnemers “standaard” zakelijke praktijken hebben wat niet veel varieert dat van een ander opdrachtnemer.

Het doel van deze handleiding is om u bewust te maken van de "ins en outs" van hoe de verbouwing business werkt

Niet zal je alleen precies weten welke vragen je dient te stellen, maar zal u meer op uw gemak voelen en minder bang zijn om vragen te stellen. U zult merken dat een goede opdrachtnemer uw vragen zal waarderen en waarschijnlijk geïnteresseerder zal zijn om met u samen te werken.

Bovendien, bij het blootstellen van alle ingrediënten om goed werk te leveren door een Stukadoors- & Onderhoudsbedrijf die u laat zien waar u op moet letten, zult u beter in uw schoenen staan om een goede beslissing te maken wanneer het erop aankomt om een vakman in te huren. Deze handleiding zal u voorzien van de nodige kennis en tools die u duidelijk zal laten zien wie de juiste opdrachtnemer is voor dat ene specifieke werk.

Dit is niet een “hoe te” begeleiden van een opdrachtnemer handleiding. Hoewel het moeilijk te geloven is, met alle verhalen die er zijn, zijn er opdrachtnemers die het als een van de vereiste stelt dat er weinig begeleiding van uw kant komt.

Vele boeken en tips die ik door de jaren heen heb gelezen lijken alleen gericht te zijn om u te helpen hoe u een opdrachtnemer moet aansturen. Dit zijn tips en adviezen die 20 of 30 jaar geleden nuttig waren, maar de tijden zijn veranderd. Een professionele opdrachtnemer, hoeft bij definitie, niet te worden aangestuurd.

Een professionele opdrachtnemer weet precies wat moet worden gedaan, wanneer en hoe het te doen en te beheren. Zij hebben de systemen en processen die ze opvolgen waarvan succes verzekerd. Een professionele opdrachtnemer wordt zelden aan herinnerd of verteld wat er gedaan moet worden.

Hoogste kwaliteitsnormen

Het personeel van Stukadoorsbosch zet zich altijd volledig in om te zorgen voor de beste kwaliteit. Of u ons aanneemt voor onderhoud, schilderen of stukadoren. U vindt onze kortingsbon op de website, die u meteen voor werk in Rotterdam kunt gebruiken.

Neem direct contact op

Wij helpen u graag dus aarzel niet om contact met ons op te nemen. Bel ons naar het nummer 010 422 2733 of Zie voor meer informatie onze service specificatie Het contactformulier op de website gebruiken is ook mogelijk.

Overweegt u een verbouwing of stukadoorswerkzaamheden?

Download gratis de gids die u veilig door elke verbouwing loodst!

Download GRATIS

"Bouw-budget-plan" om Bouw-Verbouwingskosten te bijhouden.

Verbouwingstips